BİLEŞİMİ geyik (%20), kurutulmuş geyik proteini (%20), bezelye nişastası, balık yağı (ringa balığı), kinoa çekirdeği ekstratı(%8), keten tohumu, kurutulmuş hindistan cevizi (%2.5), zerdeçal (%2.5), inulin, fruktooligosakkaritler, maya ekstratı (mannooligosakkarit kaynağı), kalsiyum karbonat, dikalsiyum fosfat, fisilyum kabukları ve tohumları, potasyum klorür, sodyum klorür, kurutulmuş bira mayası, aloe vera ekstratı, glukozamin, kondroitin sülfat. Protein kaynağı: geyik eti, kurutulmuş geyik eti proteini. Karbonhidrat kaynağı: bezelye nişastası, kinoa çekirdeği ekstratı. ANALİTİK BİLEŞENLER Ham protein %23.00; Ham yağ %12.00; Ham lif %2.80; Nem %9.00Ham kül %7.90; Kalsiyum %1.10; Fosfor %0.90; Omega-6 yağ asitleri %2.20; Omega-3 yağ asitleri %0.40; DHA %0.20; EPA %0.10; Glukozamin 1200mg/kg; Kondroitin sülfat 900mg/kg. ENERJİ DEĞERİ EM Kcal/Kg 3665 - Mj/Kg 15,33 |